به گزارش مشرق، شاید یورگن کلوپ در سبک بازی لیورپول در زمین مسابقه انقلابی برپا کرده باشد، اما کسان دیگری هم هستند که در روند رو به رشد اخیر این تیم نقش سازندهای داشتهاند که کمتر کسی از آن مطلع است.
مونا نِمر، متخصص و رئیس بخش تغذیه باشگاه لیورپول که در تابستان امسال از بایرن مونیخ به لیورپول آمده، یکی از عواملی بوده که در پیشرفت قرمزها و نقل مکان آنها از میانه جدول به ردههای بالاتر نقشی چشمگیر و موثری داشته است.
کلوپ از این آلمانی 32 ساله که سابقه فعالیت در تیم زیر 21 سالههای کشورش را هم دارد به عنوان «مادر» بازیکنان لیورپول یاد میکند، مادری که تغییراتی کلی در برنامه غذایی بازیکنان تیم در 6 ماه اخیر ایجاد کرده و کنترل کامل رژیمها و برنامه خوراکی آنها را به دست گرفته است.
نمر برای هر بازیکن برنامه غذایی خاصی در نظر گرفته و برای ارائه منوهای روزانهاش از پزشکان باشگاه هم کمک گرفته و پیگیر وضعیت جسمانی بازیکنان میشود. او در گفتوگو با نیویورک تایمز گفته: «بسته به این که در کدام قسمت از زمین بازی میکنی، برای هر بازیکن سطح انرژی خاصی مورد نیاز است.
کلوپ از این آلمانی 32 ساله که سابقه فعالیت در تیم زیر 21 سالههای کشورش را هم دارد به عنوان «مادر» بازیکنان لیورپول یاد میکند، مادری که تغییراتی کلی در برنامه غذایی بازیکنان تیم در 6 ماه اخیر ایجاد کرده و کنترل کامل رژیمها و برنامه خوراکی آنها را به دست گرفته است.
نمر برای هر بازیکن برنامه غذایی خاصی در نظر گرفته و برای ارائه منوهای روزانهاش از پزشکان باشگاه هم کمک گرفته و پیگیر وضعیت جسمانی بازیکنان میشود. او در گفتوگو با نیویورک تایمز گفته: «بسته به این که در کدام قسمت از زمین بازی میکنی، برای هر بازیکن سطح انرژی خاصی مورد نیاز است.
مثلا دروازهبانان به اندازه هافبکها نمیدوند. از طرفی برزیلیها میگویند فرهنگ صبحانه خوردنشان با انگلیسیها فرق دارد. وقتی فرهنگها متفاوت باشد باید خیلی چیزها هم متفاوت باشند و اگر این موضوع رعایت نشود، فرم بدن با زیکنان تغییر خواهد کرد. بازیکنانی داریم که بیشتر تمرکزشان روی پروتئین است و بعضیها بدنشان بیشتر طالب مواد معدنی و الکترولیتهای دیگر است».
در این بین بازیکنان تیم هم همه از روش او راضی هستند و از کیفیت غذاهای نمر تمجید کرده و آن را جامع میدانند تا جایی که شاید دستور پختهایش را به خانههایشان هم ببرند. کلوپ هم یکی از هواداران جدی اوست و دربارهاش گفته: «افراد زیادی را مانند مونا نمر پیدا نمیکنید».
غذاها خروجیهای مختلفی از مواد ارگانیک هستند و موادی که در هر منطقه جغرافیایی یافت میشوند، بیشتر مناسب مردم آن منطقهاند. نمر هم با توجه به این موضوع تصمیم گرفته برنامه غذایی آنفیلدیها را تنظیم کند و مانند یک سوپرمارکت مواد مختلف را در اختیارشان قرار دهد. او گفته: «تا جایی که بتوانیم از مواد مربوط به مناطق خاص استفاده میکنیم.
در این بین بازیکنان تیم هم همه از روش او راضی هستند و از کیفیت غذاهای نمر تمجید کرده و آن را جامع میدانند تا جایی که شاید دستور پختهایش را به خانههایشان هم ببرند. کلوپ هم یکی از هواداران جدی اوست و دربارهاش گفته: «افراد زیادی را مانند مونا نمر پیدا نمیکنید».
غذاها خروجیهای مختلفی از مواد ارگانیک هستند و موادی که در هر منطقه جغرافیایی یافت میشوند، بیشتر مناسب مردم آن منطقهاند. نمر هم با توجه به این موضوع تصمیم گرفته برنامه غذایی آنفیلدیها را تنظیم کند و مانند یک سوپرمارکت مواد مختلف را در اختیارشان قرار دهد. او گفته: «تا جایی که بتوانیم از مواد مربوط به مناطق خاص استفاده میکنیم.
تمرکزمان روی ارائه غذای واقعی و طبیعی است، البته ممکن است گاهی هم پودینگ شکلات سرو شود، اما گاهی هم غذاهایی با برنج تهیه میشود. گاهی به جای شکر از شیره قند استفاده میشود و کاکائوهای مورد استفاده هم مربوط به مناطق مختلف و از بهترین نوع هستند. با این کار ما خروجیهایی کاملا متفاوت داریم».
بازیکنان لیورپول 4 وعده غذایی در روز در ملوود (کمپ تمرینی لیورپول) دارند، اما کمتر پیش میآید که از کیفیت و نوع غذاهای هر وعده ایراد بگیرند. نمر آنقدر در کارش موفق است و کلوپ به او ایمان دارد که حتی گفته میشود شاید کتابش را با عنوان دستور غذای آنفیلد منتشر کند. کلوپ گفته: «می توانیم این موضوع را در دنیا گسترش دهیم. واقعا به این موضوع افتخار میکنیم».
بازیکنان لیورپول 4 وعده غذایی در روز در ملوود (کمپ تمرینی لیورپول) دارند، اما کمتر پیش میآید که از کیفیت و نوع غذاهای هر وعده ایراد بگیرند. نمر آنقدر در کارش موفق است و کلوپ به او ایمان دارد که حتی گفته میشود شاید کتابش را با عنوان دستور غذای آنفیلد منتشر کند. کلوپ گفته: «می توانیم این موضوع را در دنیا گسترش دهیم. واقعا به این موضوع افتخار میکنیم».